Bijt je vast in Datacon

Bij Datacon bieden we je de zeldzame combinatie van professionaliteit en een informele organisatie. Je kunt rekenen op een flinke dosis vrijheid, zonder dat we je laten zwemmen. Onze academy heeft zich bewezen als een ideale springplank voor jonge mensen die zin hebben om zich ergens in vast te bijten.

Jouw profiel

De Datacon Academy staat open voor mensen die HBO of WO zijn opgeleid. Dat hoeft niet per se een IT-gerelateerde studie te zijn. Het is belangrijker dat je over ambitie, doorzettingsvermogen en analytisch vermogen beschikt. Natuurlijk heb je wel affiniteit met IT. Als thema’s zoals Internet of Things, connectiviteit, Big Data, online security je aanspreken dan zit je bij Datacon helemaal goed!

Ons aanbod

Je krijgt de kans om je gedurende 6 maanden volledig betaald te laten opleiden tot gecertificeerd Dell Boomi of MuleSoft-consultant. Het MuleSoft Anypoint Platform en Dell Boomi zijn beiden wereldwijde toonaangevende integratieplatformen, waarmee wij onze klanten bedienen. Als gecertificeerd consultant heb je een baangarantie op zak – waar ook ter wereld.

In korte tijd raak je vertrouwd met de basis. Je maakt in gecertificeerde cursussen kennis met de belangrijkste producten van MuleSoft en Dell Boomi. En je leert samen te werken in een team van developers, architecten en project managers.

Bij Datacon is er alle ruimte om je ambities waar te maken. Je ontvangt een marktconform salaris, net als een telefoon en een laptop. Daarnaast krijg je, ook naast én na afloop van je traineeship, een ruim persoonlijk opleidingsbudget. Kies voor een fijne werkplek in een van de modernste gebouwen van Nederland.