ZeelandNet verstuurt elke maand 50.000 foutloze facturen

ZeelandNet is verantwoordelijk voor de vaste telefoonlijn van grofweg een derde van de Zeeuwse huishoudens. Het bedrijf zorgt ook voor digitale services zoals internet, (digitale) telefonie, radio en tv.

Wij hebben het facturatieproces van ZeelandNet geautomatiseerd. Iedere maand zorgt onze software dat ruim 50.000 facturen op tijd, volgens het juiste prijsplan worden opgeleverd. Onze toegevoegde waarde zit ‘m met name in de integratie tussen verschillende systemen van ZeelandNet en Ziggo. Een complexe klus onder hoge tijdsdruk waarbij fouten grote gevolgen zouden hebben. Echt iets voor Datacon!

Vlekkeloze integratie systeemlandschap Dunea

1,3 miljoen mensen zijn voor water afhankelijk van Dunea. De organisatie maakt gebruik van talloze IT-oplossingen die via een Enterprise Service Bus (ESB) met elkaar zijn gekoppeld. Dunea zocht naar een nieuw ESB-systeem en koos voor Datacon als partner.

Wij hebben het integratieplatform van MuleSoft geïmplementeerd. Bijna vijftig bestaande koppelingen zijn geruisloos vervangen, zonder de bedrijfsprocessen te onderbreken. Dunea kan nu zelf veel eenvoudiger andere applicaties toevoegen aan het IT-landschap.

Alle bedrijfskritische data centraal beschikbaar voor AUV Veterinary Services

AUV Veterinary Services is onderdeel van Henry Schein Inc., de grootste veterinaire, dentale en medische distributeur wereldwijd. Ze liepen tegen de grenzen aan van hun B2B e-Commerceplatform.

Wij realiseerden een flexibele oplossing die ervoor zorgt dat onder meer product-, klant-, voorraad-, en ordergegevens op de juiste plek worden opgeslagen. AUV kan nu ook makkelijker rapportages maken.