Haal het beste uit jezelf!

Mensen hebben het bij ons naar hun zin, ze kunnen echt zich zelf zijn, waardoor ze het beste uit zichzelf halen. Onze lange dienstverbanden, laag verloop en zeer laag ziekteverzuim bevestigen dit.

Bekijk alle vacatures
Werken bij Datacon

Met een hecht team van ruim 50 personen op het gebied van applicatie-integratie en software engineering (voornamelijk senior), architectuur, infrastructuur, projectmanagement, support, sales en management werken wij dagelijks aan uitdagende integratie- en portalprojecten en voeren we beheer uit op bestaande implementaties. Dit doen we nu 20 jaar.

Al onze medewerkers hebben als vaste werkplek ons modern, duurzaam kantoor in het centrum van Tilburg. Tevens bieden wij de mogelijkheid om één dag per week vanuit huis te werken. Binnen Datacon kijken we verder naar jouw persoonlijke behoeftes en ontwikkelingen. Doordat we niet met een detacheringsmodel werken, besteden we veel tijd en aandacht aan je persoonlijke groei, op zowel technisch als persoonlijk vlak.

Arbeidsvoorwaarden

Meer informatie

Sollicitatieprocedure

Meer informatie
Ons team

Onze collega’s stellen zich al graag voor aan je. Klik op een foto in de collage om meer over een aantal collega's te weten te komen en wat hun drive is!

Ontmoet het team