Arbeidsvoorwaarden

Een prettige werkomgeving is belangrijk. Een plek, waar je jezelf kunt zijn, je kunt ontwikkelen, groeien, kennis kunt delen en plezier hebt. Je vindt dit bij ons. Ook is er volop ruimte om je collega’s beter te leren kennen in één van de vele activiteiten of uitjes.

Naast een uitdagende functie en plezier in je werk zijn de arbeidsvoorwaarden natuurlijk ook van belang. Naast de primaire arbeidsvoorwaarden zijn onze secundaire arbeidsvoorwaarden ook prima geregeld door middel van onder andere flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheden en studiemogelijkheden.

Salaris

Bij ons wordt jouw salaris gebaseerd op jouw specifieke ervaring, kennis en je rol binnen de organisatie. De salarisstructuur bij ons is vastgelegd in salarisschalen, welke jaarlijks getoetst worden op marktconformiteit.

Vakantiedagen en verlof

Een fulltime medewerker heeft 25 vakantiedagen per jaar bij Datacon. Daarnaast is onze buitengewoon verlofregeling zeer uitgebreid.

Flexibel werken

De balans tussen privé en zakelijk is erg belangrijk. Daarom hanteren we 'flexibel werken', waarbij je zelf beslist wanneer jouw werkdag start (tussen 8.00u en 10.30u). Ook bieden we je hierbij de mogelijkheid om standaard één dag per week vanuit thuis te werken. Onze medewerkers ontvangen daarnaast standaard een maandelijkse internetvergoeding.

Onkostenvergoeding

Naast een degelijke reiskostenvergoeding vergoeden wij 75% van een kortingskaart voor het openbaar vervoer. Het zakelijk reizen naar klanten kan je natuurlijk gewoon declareren. Datacon heeft een bedrijfsauto en een bedrijfsfiets, waar je gebruik van mag maken.

Iedere medewerker heeft bij ons een laptop. Afhankelijk van je rol binnen Datacon kun je verder in aanmerking komen voor een lease auto en/of mobiele telefoon.

Pensioen

Alle medewerkers vanaf 21 jaar worden opgenomen in de collectieve pensioenregeling. Als werkgever leveren wij een meer dan marktconforme bijdrage aan het collectief pensioen. De werkgever betaalt 3,5% van de pensioengrondslag, je eigen bijdrage is afhankelijk van je leeftijd

Persoonlijke ontwikkeling

Voor je persoonlijke ontwikkeling bieden we studiemogelijkheden. In jouw persoonlijk studieplan worden duidelijke en heldere afspraken gemaakt in welke richting je verder wilt ontwikkelen.

Zo kun je als software engineer/consultant meer allround actief zijn in diverse producten die wij leveren. Of je kunt jezelf specialiseren in bijvoorbeeld MuleSoft haar Enterprise Service Bus (ESB) en het API platform, Kentico CMS/EMS en/of EPiServer. Verder kun je je verder ontwikkelen in een specifieke technologie, zoals Microsoft, of op het gebied van architectuur (TOGAF).

Daarnaast bieden we mogelijkheden om je te verdiepen in projectmethodieken (zoals SCRUM en PRINCE2). Het team bij ons is erg actief en gedreven in hun ontwikkeling en worden hierin gestimuleerd.

Borrel

Bij het afsluiten van ieder kwartaal staan we stil bij wat we met zijn allen bereikt hebben en onze successen, waarna er aansluitend een borrel is in één van de cafés in het centrum van Tilburg.