Tivolistraat 50-52  5017 HR  Tilburg     +31-(0)13-5800983
Over Datacon

Over Datacon

Big Data, Social Media, e-Commerce, Analytics, Artificial Intelligence, the Internet of Things… De wereld draait om het ontsluiten en delen van data. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat de communicatie tussen systemen steeds belangrijker wordt. Zoals we ook geloven dat we nog maar aan het begin van die ontwikkeling staan. Data-integratie is de spil waar alles om draait. 

Wij zijn experts op het gebied van integratie en portalen. Samen maken we de wildste ideeën van onze klanten waar. Of het nou gaat om ZeelandNet waar ze probleemloos vele tienduizenden foutloze facturen versturen of het BKR dat elke consument online inzage geeft in zijn kredietwaardigheid.

Fris, nieuwsgierig en ondernemend
Datacon startte in 1996 en ontwikkelde zich van kleine internetpionier tot internationale integratiespecialist. Inmiddels hebben we een ongekende hoeveelheid kennis en ervaring in huis en werken we aan innovatieve projecten voor toonaangevende organisaties. Dat neemt niet weg dat we nog nét zo nieuwsgierig, fris en ondernemend zijn als in onze beginjaren. 

State-of-the-art
Kom je ons versterken? Dan ga je in multidisciplinaire teams aan de slag met complexe uitdagingen met behulp van state-of-the-art software. Dat doe je ook nog eens vanuit het meest groene pand van Nederland. Datacon is informeel en nog altijd een tikkeltje studentikoos. Binnen de hechte teams van onze snel groeiende organisatie geef je een boost aan jouw persoonlijke en professionele groei.

Lees meer over Datacon op onze website.

Laatste Twitter nieuws Twitter
Is dit wat voor jou?
Al onze vacatures